Deutch |  Slovensko
Home Events Commercial People Educational Contact About
 

O nas

Če govorimo o nas kot o ekipi, naši prvi začetki fotografije segajo vse do leta 1992 kot ljubiteljsko fotografiranje narave, ljudi, družine in pomembnih osebnih dogodkov. S časoma smo naše veščine razvili do profesionalnega nivoja. Prvi preboj in vstop na profesionalno pot se je pričel z letom 2011. Temelje profesionalizma je postavil Sebastijan Jug, katerega pot je vodila od začetne ljubiteljske fotografije do novinarske, dokumentarne, reportažne in portretne fotografije. Vzporedno ob profesionalni fotografiji ni pozabil na ljubiteljsko strast do naravne in umetnostne fotografije, pri tem pa še izobraževal začetne ljubiteljske fotografe pod nazivom Začetki in skrivnosti digitalne fotografije.

Danes je CPD (Corporate Photography Di'Noir) blagovna znamka, ki v najboljši meri združuje staro obrt fotografije z modernimi smernicami in sodobne tehnologije.

Intenzivno se usmerjamo predvsem v slednja področja:
- forumi, kongresi, konference in drugi veliki dogodki
- koncerti in prireditve
- profesionalna poslovna portretna fotografije
- poslovna srečanja, sejmi in druženja
- komercialna fotografija
- umetniška fotografija
- druga področja po naročilu in željah naročnikov

Pri delu uporabljamo profesionalno opremo Nikon.
Naše primarno glavno vodilo je, ne glede na področje fotografije,
da našim naročnikom zagotovimo profesionalno storitev in odlične fotografije.

Naše delo večinoma poteka na področju celotne Evrope. Čeprav s poslovnimi partnerji in večjimi naročniki pokrivamo tudi Azijo, Bližnji vzhod in ZDA.

Kontaktirajte nas
Če potrebujete fotografa in odlične fotografije, pokličite na +386 (0)40 202 720 (Sebastijan), pisarno +386 (0)30 240 336 ali pišite na email info@cpd.si

 

 

 
2017 © Corporate photography Di'Noir   |   Home - starting page Facebook  |  Linkedin